Stadhuis Woerden: circulaire sloop


Het huidige stadhuis aan de Blekerijlaan in Woerden onderging de afgelopen 1,5 jaar een grondige renovatie. Gedurende deze renovatie is het stadhuis tijdelijk verhuisd naar De Bleek 10, vlak achter het officiële stadhuis. Op 19 april 2019 wordt het gerenoveerde stadhuis geopend en worden alle werkzaamheden vanaf deze locatie weer opgepakt.

Als de verhuizing van De Bleek 10 naar het officiële stadhuis is afgerond, starten we samen met LEK Sloopwerken met het circulair slopen van De Bleek. Het doel is om zoveel mogelijk herbruikbare bouwmaterialen uit Bleek in de keten te houden. Het terrein zal de komende tijd gaan dienen als parkeerterrein voor bezoekers van het gerenoveerde Stadhuis aan de Blekerijlaan.

Een greep uit de producten die door deze circulaire sloop een nieuwe bestemming krijgen:

  • Deuren
  • Kozijnen
  • Liftinstallatie
  • Trappen
  • Inventaris
  • Leidingwerk
previous arrow
next arrow
Slider

Dit heeft het project teruggegeven


Bekijk onze andere projecten